Kazalište

Često se kaže da je biti roditelj najteži posao na svijetu, a tu konstataciju potvrđuje i komična predstava „Ja, tata!“ koja je u stalnom programu Teatra Exit. Režija Borisa Kovačevića te vrhunska gluma Rakana Rushaidata nasmijat će vas do suza. Pronaći ćete i odgovore na pitanja što to znači ustvari biti tata, zašto uopće imamo djecu i kako se sa svim problemima nosi novopečeni otac nakon što ga žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa upita: „Dragi, koje je boje trudnoća?“

Ipak, osim privlačne priče i svakodnevnice o kojoj predstava govori, prepuna dvorana posjetitelja i punih sedamdeset minuta dobre zabave pokazalo je da je ipak mnogo više od samo dobre radnje. Prelazeći iz jednog lika u drugi, pokazujući svoje glumačko umijeće i talent ovaj glumac sa sjajnim referencama je nadmašio sam sebe.

Ukoliko još niste imali prilike pogledati ovu komičnu predstavu, još uvijek to možete učiniti. Namijenjena je onima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele, ali i onima koji to već jesu.

?>