Hrvatska

Ovogodišnja božićna bajka obitelji Salaj počinje 5. prosinca, a traje do 9. siječnja 2016. godine. Obitelj Salaj iz Čazme pokrenula je pravu božićnu priču prije 14 godina, i to ukrašavanjem svog imanja lampicama. Zahvaljujući kreativnosti, univerzalnosti i ljepoti, imanje je sve posjećenije zimsko odredište domaćih i stranih turista.

Imanje obitelji Salaj ove godine krasi nešto više od 1 800 000 lampica. Salajevi svake godine nastoje napraviti nešto novo. Prošle je godine dodano štrumpf-selo, čemu se posebno raduju oni najmlađi. Selo Štrumpfova ukrašeno je lampicama, a ne nedostaje ni dječjih osmijeha. Ni oni najstariji ne mogu sakriti svoje oduševljenje i sreću tijekom posjeta novoj atrakciji.

Posjet imanju obitelji Salaj nešto je u čemu će uživati svi koji žele u sebi probuditi dijete i osjetiti blagdanski duh. Ako niste u mogućnosti posjetiti imanje, na službenoj mrežnoj stranici obitelji Salaj omogućen vam je obilazak virtualnim putem, stoga i vi možete postati dio njihove bajke. Dio atmosfere prenosimo u fotogaleriji.

?>