Studenti

Odlična prilika ukazala se studentima novinarstva, medijskog dizajna, multimedije i svima ostalima koji žele izbrusiti svoje fotografske, snimateljske i montažerske vještine. Skeptici u pubu traže volontere koji će im pomoći pri realizaciji i promociji projekata, a mnogi zadatci zahtijevaju baš ona znanja koja se stječu studiranjem na Sveučilištu Sjever.

Program Skeptici u pubu neformalno je druženje znanstvenika, skeptika, humanista, sekularista i svih drugih koji vole znanost i cijene kritičko razmišljanje. U pravilu se sastaju jednom mjesečno, a na svaki sastanak nastoje dovesti zanimljive predavače koji će predstaviti neku aktualnu ili popularnu temu.

Iduće druženje zakazano je za petak, 6. ožujka 2015., od 18:00 do 21:00 u zagrebačkom klubu Sax. Predavanja će održati epidemiolog Bernard Kaić koji će govoriti o korelaciji i kauzalnosti u cijepljenju te ekonomistica Vedrana Pribičević i matematičar Zvonimir Šikić koji će nam objasniti zašto nastaju ekonomske krize i kako iz njih izaći.

Organizacija takvog događaja zahtijeva čitav tim volontera, a posebno su zanimljive uloge videosnimatelja, fotografa, tonskih majstora i – ono što Skepticima trenutno najviše nedostaje – videomontažera koji će obraditi snimke i pripremiti ih za objavu.

Ako imate znanja i interesa, želite čuti zanimljiva predavanja, provesti večer družeći se sa zabavnim i pametnim ljudima, vježbati ključne medijske vještine te pomoći u realizaciji ovog višestruko korisnog projekta, pošaljite e-poštu na info@pzkm.org ili se javite u inbox ove Facebook stranice.

?>