Glazba

Irski pop-rock-bend The Script u sklopu svoje turneje No Sound Without Silence nastupio je 28. ožujka u Mediolanum Forum areni u Milanu. Danny O’Donoghue, Mark Sheehan i Glen Power članovi su benda koji ima četiri objavljena studijska albuma te hitove kao što su Hall Of Fame, Superheroes, Breakeven i The Man Who Can’t Be Moved.

Glazbeni spektakl započeo je u 20 sati kraćim nastupom britanskih repera Tinieja Tempaha i DJ-a Charlesyja koji su razveselili već ionako dobro raspoloženu publiku. Prava euforija uslijedila je nešto poslije 21:00 kada su kroz publiku, praćeni zelenim zastavama i taktovima pjesme Paint The Town Green, na pozornicu konačno izašli članovi grupe The Script.

Na repertoaru se našlo 20 pjesama, a posebno je bila zanimljiva izvedba pjesme Nothing jer je frontman Danny O’Donoghue zatražio mobilni telefon jednog obožavatelja. Nazvao je njegovu bivšu djevojku kojoj je otpjevao cijelu pjesmu.

Dobra akustika, laseri i reflektori u boji te dvije pozornice omogućili su da ovaj dvosatni koncert, prema riječima ljudi na društvenim mrežama, obožavateljima još dugo ostane u sjećanju.

 

?>