Zabava

dani općine kloštar

Dani Općine Kloštar Podravski ovog će se vikenda obilježiti kroz bogat program prilagođen svim uzrastima od četvrtka, 25. svibnja 2023. godine do nedjelje, 28. svibnja 2023.godine. Priliku za sudjelovanje na aktivnostima i događanjima imat će i studenti grada Koprivnice.

Program se sastoji od raznih predstava, umjetničkih događaja, nogometnih utakmica i glazbenih točaka, kao i brojni sadržaji namijenjeni najmlađima.

Kloštar Podravski općina je u sklopu Koprivničko-križevačke županije i obuhvaća 4 naselja: Kloštar Podravski (centar Općine), Kozarevac, Budančevica i Prugovac. Od Koprivnice je udaljena oko 30 minuta vožnje autom, a povezanost željezničkog prometa također je omogućena između grada Koprivnice i Kloštra.

Program proslave Dana Općine počinje u četvrtak polaganjem vijenaca i svečanom sjednicom Općinskog vijeća. U petak posjetitelje očekuje glazbeni program uz TS Korak i Grupe Mejaši, što bi studentima moglo označiti odličan početak vikenda. Za subotu je predviđena likovna kolonija, nogometna utakmica i za kraj koncert TS Dangube i svima poznate, Nede Ukraden.

Na zadnji dan manifestacije, u nedjelju, odigrat će se još jedna utakmica u Kloštru, a navečer publiku očekuju predstave. Program je oblikovan dogovorom između Općine Kloštra Podravskog i Turističke zajednice područja Dravski Peski uz suradnju s udrugama i vijećnicima.

Izvor: Načelnik općine Siniša Pavlović / Facebook post

Na ovu manifestaciju dobrodošli su studenti, kao i svi željni dobre zabave koja je garantirana uz prigodne programe. Sadržaja ima za veseljake, ali i za one koji prate sport i umjetnost.

Ukoliko na raspolaganju nemate automobil, provjerite raspored vlakova između Koprivnice i Kloštra i pridružite se brojnim posjetiteljima.

Detalje o ovom događaju možete pronaći na službenoj stranici Turističke zajednice područja Dravski Peski, a o točnom mjestu i vremenu događanja navedenih sadržaja informirajte se na službenom planu i programu proslave Dana Općine Kloštar Podravski.

Izvor slika: Turistička zajednica područja Dravski Peski / Facebook post

?>