SVEUČILIŠTE SJEVER

U organizaciji Ureda za razvoj karijera (Alumni), podršku studentima i cjeloživotno učenje organizira se niz radionica koje će pomoći studentima.

Organiziraju se radionice Kako napraviti životopis i motivacijsko pismo, Kako napraviti seminarski rad, Kako napraviti dobru prezentaciju i Pripreme za polaganje ispita – brzo učenje. 

Radionici Kako napraviti životopis i motivacijsko pismo je u cilju upoznati studente s izradom kvalitetnog životopisa i motivacijskog pisma kod prijave za posao. Radionica će se održati od 7. do 11. prosinca. Termini će biti dogovoreni nakon završetka prijava – 2. prosinca. Voditelj radionice je Domagoj Trojko, mag. ing. graph. tech.

Kako napraviti seminarski rad i Kako napraviti dobru prezentaciju radionice pod vodstvom su Domagoja Trojka. Cilj je upoznati studente s izradom kvalitetnoga seminarskog rada – upoznavanje s dijelovima seminarskog rada, s citiranjem literature i s pronalaskom literature. Cilj prezentacije je pokazati studentima kako se pravilno rade i održavaju prezentacije. Radionice će se održati od 30. studenoga do 4. prosinca. Termin će biti dogovoren nakon prijava – 27. studenoga.

Mentalne mape i mnemotehnike skratit će učenje i učiniti ga efikasnijim. Upravo to je cilj radionice Pripreme za polaganje ispita – brzo učenje koja je pod vodstvom Jelene Ivelić, dipl. učit. duhovnosti. Prijave traju do 7. prosinca.

Termini:

– Sveučilišni centar Koprivnica – 9. i 10. te 17. i 18. prosinca, i to od 13:30 do 15:00

– Sveučilišni centar Varaždin – termini će biti određeni nakon prijava.

Za radionice se prijavite na mail tanja.jaksic@unin.hr.

?>