SVEUČILIŠTE SJEVER

Studenti Sveučilišta Sjever u Koprivnici u petak, 5. veljače, prisustvovali su otvorenju izložbe studenskih fotografija Inno day u suradnji s Podravkom. Pod mentorskim vodstvom višeg predavača Marija Periše, studenti su se dobrovoljno javili za sudjelovanje na ovom projektu te su izložili svoje fotografije nastale tijekom konferencije Inno day.

Izložba je otvorena u predvorju poslovne zgrade Podravke u 11 sati, a na njoj su svoje radove predstavili studenti Valentina Blagušević, Sven Rastovac, Petar Begović i Borna Vincek.

Otkrili su što za njih znači sudjelovanje na ovoj izložbi:

„Nekima od nas to je prva izložba. Izuzetan osjećaj!“ otkrio je Petar Begović.

„Meni je to bilo prvo fotografiranje javne konferencije. Sve u svemu, lijepo iskustvo i dobra referenca za moj portfelj“, izjavila je studentica Valentina Blagušević.

Zagovornik ove suradnje i inicijative bio je viši predavač Mario Periša koji je zainteresiranim studentima predložio sudjelovanje u svrhu kreiranja funkcionalne i kvalitetne izložbe.

„Izuzetno mi je drago to što je na ovom projektu došlo do suradnje između Podravke i našeg Sveučilišta. Iskreno, bio sam skeptičan jer nisam bio siguran je li ideju moguće realizirati na način na koji smo danas i uspjeli. Konferencija sama po sebi nema neki atraktivan, vizualan karakter za dobivanje nečega pompoznog ili vizualno upečatljivog. Tehnički je bilo vrlo zahtjevno i zahtijevalo je kvalitetnu opremu i neku vrstu iskustva“, kazao je viši predavač Mario Periša.

?>