Uncategorized

Sudionici jubilarnog 200-tog Lino višebojca, održanog prošloga vikenda u gradskoj športskoj dvorani u Novskoj, pokazali su da suosjećaju s djecom iz Slavonije koja su napustila svoje domove zbog poplave. Gotovo 1400 školaraca na natjecanje je ponijelo plišane medvjediće koji su zajedno s ostalim donacijama djelatnika Podravke poslani u prihvatilišta Istočne Slavonije.

Natjecatelji i njihovi navijači na finale višebojca došli su iz Zagreba, Donjih Andrijevaca, Čakovca, Ogulina, Višnjevca, Karlovca, Buzeta, Ivanić Grada te ostalih gradova predstavnika svih hrvatskih županija. Podravka za djecu u ostalim poplavljenim područjima organizira Lino igraonice na kojima će podijeliti preostale igračke i donacije dječje hrane i mlijeka za 20.000 obroka.

Ovom su gestom i najmlađi pridonijeli pružanju pomoći i podrške stanovnicima s poplavljenih područja. Iako je stradalnicima sada najpotrebnija materijalna pomoć, njihova je donacija igračaka sigurno obradovala i ohrabrila tamošnju djecu. Osim humanitarne akcije, finale višebojca u Novskoj bilo je veoma uspješno organizirano pa su sudionici pohvalili odličnu atmosferu, kao i zanimljiv i raznolik kulturno-umjetnički program.

?>