KULTURA

Splitska je rap-grupa Kiša metaka 6. studenoga održala svoj drugi koncert u riječkom Pogonu kulture. Kiša metaka danas djeluje u sastavu koji čine Krešo Bengalka, Vojko Vrućina, Vuk Oreb, DJ Vrh i Batman 3000, a iza sebe imaju objavljena dva nezavisna albuma i hitove kao što su MejašiDrei Millionen Pljačkam turiste.

Jednosatni koncert započeo je točno u 23:00 hitom Konan koji je ujedno i početna pjesma njihova prvog albuma. Dobro raspoložena publika, njih petstotinjak, glasno je pjevala svaki stih, a najveće ovacije dečki su dobili prilikom izvođenja pjesama Drei Millionen i Krek kuća.

12231635_10205006176136708_952555705_n (1)

„Koncert Kiše metaka uistinu je pokazao da su majstori u onome što rade. Samouvjereno vladaju scenom i pobrinu se za dobru atmosferu“, izjavila je P.H., vjerna obožavateljica splitskih repera.

Kao i dosad, na svojim koncertima ostvarili su dobru interakciju s publikom dajući im mikrofone i rukujući se s njima kao da ograda između publike i njih ne postoji. No pojedini obožavatelji ipak su im našli i poneku zamjerku.

„Cjelokupni dojam je fenomenalan, a jedina je zamjerka prekratko trajanje koncerta“, kaže Dominik Babajko.

Članovi su benda po završetku koncerta pronašli vremena za druženje i fotografiranje s vjernim obožavateljima.

?>