SPORT

U subotu 16. travnja 2022. godine u gradu Đurđevcu će se po prvi puta održati trkačka utrka Hrvatska Sahara Trail u organizaciji Turističke zajednice grada Đurđevca. Trčat će se u dvije dužinske kategorije.

Start i cilj obje utrke bit će ispred srednjovjekovne utvrde Stari grad, a utrka će se trčati uređenom trim stazom Park šume Borik. Kraća staza duga je 5,5 kilometara te na njoj neće biti okrjepnih stanica, dok će na dužoj stazi od 17 kilometara biti postavljene 2 okrjepne stanice.

Fotografije: Grad Đurđevac

 

Prijave su otvorene do 7. travnja putem web stranice stotinka.hr, a startnina iznosi 120 kuna. Startnina uključuje startni broj, topli obrok nakon utrke, fit majicu trke, traku za glavu, ruksak s vezicama, okrepne stanice, finišersku medalju i organizaciju utrke.

Kao dodatnu ponudu za dan prije utrke Turistička zajednica grada Đurđevca nudi smještaj u hostelu Borik, posjet zoološkom vrtu Hrvatska Sahara, Muzeju Grada Đurđevca, Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci i večeru u Restoranu i pivnici Stari grad za cijenu od 149 kuna.

?>