Zabava

Deveti po redu Ferragosto Jam bit će, bez imalo sumnje, najveći i najbogatiji festival u Slavoniji, a konkurira i najvećim festivalima u Hrvatskoj. Ono što je nastalo od jednoga malog okupljanja – nije mala stvar. Ljudi dolaze iz cijele Hrvatske, ali i iz okolnih zemalja, kako bi se dobro proveli na jezeru u Orahovici.

S vremenom se izgled festivala razvijao pa su oko jezera niknule i brojne pozornice. Ove će se godine posjetitelji moći opustiti i uživati na Piknik stageu, DobroJutro stageu, Izštekani stageu, Dance Hard stageu i Silent Pssst party stageu. Za svakoga ponešto!

Na pet pozornica tijekom četiri dana posjetitelje će danonoćno zabavljati čak 33 izvođača i osam DJ crewova. Ove godine na Piknik stageu, pokraj jezera, nastupaju Josipa Lisac, Bajaga i Instruktori, Elemental, Pips, Chips & Videoclips, Edo Maajka, Kawasaki 3P, Bad Copy, Mašinko, Laka, Kiša Metaka, Six Pack i mnogi drugi.

Uz ovaj bogati live program, Ferragosto Jam osigurava i odlične partije uz DJ crewove Naša Stvar, Blaw:Blaw, Bassinga!, #DobroJutroFerragosto DJ’s, Revolt DJ’s, DJ Ervin Mandari, VRH i Dance Hard.

Osim glazbe na Pikniku, Izštekanom, #DobroJutro, Dance Hard i, prvi put ove godine, Pssst party stageu, šesti će se put održati Memorijalni turnir u odbojci na pijesku Krunoslav Bošnjak, kao i moguća cjelodnevna roštiljanja u privatnim aranžmanima.

cover-fj

Kako doći?

Do Orahovice možete doći osobnim vlakom ili automobilom, a predviđen je i parking s 1.500 slobodnih mjesta na festivalskoj lokaciji (parking se naplaćuje prema cjeniku). I ove godine, u suradnji s Hrvatskim željeznicama, Ferragosto osigurava popust od 20 % na povratnu kartu za vlak do kolodvora Zdenci – Orahovica, odakle će do festivalske lokacije voziti besplatni autobusi.

Kampira se oko jezera. Najviše se spremaju ona jela koja je lako prirediti u prirodi – što je moguće brže. Osim toga, oko samog jezera nalaze se i kafići, tuševi, trgovina i WC-i.

Ulaznice

Od 1. lipnja možete ih kupiti po cijeni od 100 kuna (festivalska), odnosno 80 kuna (jednodnevna). Festivalska ulaznica na ulazu na Ferragosto koštat će 125 kuna, a cijena jednodnevne na ulazu bit će 95 kuna.

Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb), Club Blues Orahovica (Orahovica), Caffe Bar Kesten (Osijek), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a, Rijeka), KKC Pixel (Koprivnica), ROST (Donji Miholjac), Tom Klub Požega (Požega), Rock Bar Fontana (Đakovo), Caffe-Disco Bar Štedna (Virovitica), Aquarius (Našice) ili pomoću sustava Entrio.

Festivalska ulaznica uključuje ulaz na sve dane festivala (na svih pet stageova), besplatan kamp u za to predviđenom prostoru i besplatan prijevoz od kolodvora do jezera (i natrag).

?>