SVEUČILIŠTE SJEVER

Studentski zbor Sveučilišta Sjever poziva sve studente na info sastanak o volonterskim praksama u inozemstvu koje će se održati u Sveučilišnom centru Varaždin u srijedu 4. lipnja u 12 sati u dvorani K1.

Info sastanak organizira AIESEC-a Varaždin, lokalnog odbora najveće studentske organizacije u svijetu koja djeluje u 124 zemlje te mladim studentima omogućuje mobilnost i priliku da promijene život sebi i drugima. Sastanak je namijenjen svim studentima koji žele saznati na koji način mogu volontirati u inozemstvu te na koji način će im takvo međunarodno iskustvo pomoći u osobnom razvoju.

AIESEC Varaždin može se pohvaliti dugogodišnjem iskustvom u međunarodnoj suradnji koju ostvaruje kroz različite projekte te razmjenu studenata. U ovom trenutku, AIESEC stručnu praksu obavlja troje studenata: Ivan Pušić u Münchenu u tvrtki Mantro.net, Mario Kolmačić u konzultantskoj tvrtki PricewaterhouseCoopers u Bruxellesu te Krunoslav Grčević u švicarskoj korporaciji ABB u Mannheimu.

Nedavno, u ožujku, AIESEC Varaždin je u jednom trenutku imao pet studenata na razmjeni, a posebnu pozornost privlačile su studentice koje su svoju volontersku praksu odlučili odraditi u Etiopiji. Kako je Nevi i Dunji bilo na praksi u Etiopiji možete vidjeti u jednom Happy videu koji su snimile, na sljedećem linku goo.gl/SC9GWk. A kako vi možete odraditi svoju volontersku praksu možete saznati na informativnom sastanku te od Neve Stopinšek čuti iz prve ruke kako je to biti na volonterskoj praksi.

U međuvremenu, za više informacija se možete obratiti na mail marijan.stankovic@aiesec.net ili se prijaviti već sada na linku goo.gl/a5J7js .

 

 

?>