Studenti

Novoosnovana muška odbojkaška ekipa Sveučilišta Sjever u prvom se nastupu susrela sa selekcijom varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike. Prijateljska utakmica odigrana je 30. ožujka 2015. u 20 sati u sportskoj dvorani Prve gimnazije Varaždin.

Igrače je prije susreta pozdravio predsjednik Sportske udruge Sveučilišta Sjever profesor Pavlec, zaželjevši im fer i sportsko natjecanje.

U napetoj utakmici prvi set su dobili studenti FOI-ja rezultatom 25:9, pokazavši odličan blok i vrhunsku uigranost. Odbojkaši Sjevera vratili su se u drugom setu kada su demonstrirali dojmljivu kolektivnu igru za sigurnih 25:17. Nakon velike borbe za svaki poen, u trećem su setu dvije lopte odnijele prevagu na stranu studenata FOI-ja koji su set dobili rezultatom 15:10.

S obzirom na to da im je ovo bila prva zajednička utakmica, ekipa Sveučilišta Sjever apsolutno je zadovoljila igrom i rezultatom.

Možemo očekivati još bolje izdanja naših studenata u pripremama za kvalifikacijski odbojkaški turnir čiji će pobjednici nastupiti na UniSport Finalsu u Poreču 2015.

Podsjećamo, pobjednici UniSport Finals natjecanja steći će pravo nastupa na Europskim sveučilišnim igrama koje će se održati u Zagrebu i Rijeci iduće godine.

 

?>