Uncategorized

Došlo je vrijeme u kojem, osim što smo u potrazi za poklonima za svoje najdraže, željno iščekujemo nove modne senzacije poznatih dizajnera. Nakon petogodišnjeg stanovanja Victorijinih anđelica u njujorškom Park Avenue Armory, red je došao na London u kojem se i dalje razmjenjuju dojmovi s dodjela modnih nagrada.

DV1920022

Najljepše žene svijeta pokupile su svoja krila i privatnim Victoria’s Secret avionom doletjele u London. Cijeli modni show se po prvi puta odvijao u britanskoj prijestolnici, zbog čega se očekivao poseban spektakl. Očekivanja su bila u potpunosti ispunjena, a pista je bila postavljena u Earls Court centru.

DV1919964

Ovogodišnji poznati grudnjaci napravljeni su od 18-karatnog zlata sa safirima, rubinima i ostalim dragim kamenjem, koji se pojedinačno procjenjuju na 2 milijuna dolara. Adriana Lima i Alessandra Ambrosio bile su anđelice koje su ove godine imale čast to bogatstvo nositi na sebi. Nakon catwalka, anđelice su sa svojim bližnjima i prijateljima ovogodišnji događaj proslavile na afterpartyju.

DV1919953

 

DV1920036

?>