Uncategorized

Rita Ora, Rihanna, Naomi Campbell, Suki Waterhouse, Olivia Palermo, David Beckham, Kendall Jenner i Jeremy Irvine samo su neka od poznatih lica koja su se okupila na velikom modnom događaju. British Fashion Awards jedna je od najprestižnijih modnih nagrada na kojoj su 1. prosinca u londonskom Coliseumu prisustvovali svi ljubitelji modnih trendova.

31-cara-delevingne-british-fashion-awards-vogue-1dec14-rex_b_320x480

Cara Delevingne, Christopher Bailey, Victoria Beckham, Tom Ford i Harry Styles pokazali su kako je britanska moda i dalje na samom vrhu. Najbolji dizajneri, manekenke i urednici modnih časopisa dobili su nagrade za svoj udio kod oblikovanja britanske modne scene.

Najveći pobjednici večeri bili su Erdem, Victoria Beckham i Nicolas Ghesquiere koji su odnijeli nagrade za najbolji ženski dizajn, najbolji brand te najbolji internacionalni dizajn.

Kako se i nagađalo, Anna Wintour, britanska urednica američkog Voguea, osvojila je nagradu Outstannding Achievement. Britanska modna kraljica Kate Moss prezentirala je nagradu za Red Carpet Designer koja je bila dodijeljena Sarah Burton (Alexander McQueen).

61-alexa-poppy-suki-british-fashion-awards-vogue-1dec14-getty_b_320x480

Nagradu za najboljeg modela 2014. godine, koju su prezentirale i dodijelile Poppy Delevingne, Karlie Kloss i Joan Smalls, osvojila je Cara Delevingne koja je ova prestižnu nagradu dobila i 2012. godine. Ema Watson je nagrađena za najbolji britanski stil godine, a nagradu za najbolju kreativnu kampanju osvojio je Louis Vuitton.

?>