Besplatni edukacijski program Poslovni uzlet grada Varaždina održat će se 13. ožujka 2015. u varaždinskoj Areni (Šetalište Franje Tuđmana 1, Varaždin).

Zainteresirani će moći prisustvovati edukaciji o mogućnostima financiranja projekata s područja ruralnog razvoja i poljoprivrede te regionalnog razvoja sredstvima Europske unije, o prednostima faktoringa, o internacionalizaciji poslovanja te o cloud uslugama. Naučit će i kako s malim budžetom ostvariti uspješnu kampanju, kako uspješno voditi poslovni tim, kako izbjeći greške u pisanju kreditnih zahtjeva te kako doći do povoljnih sredstava kreditiranja HBOR-a.

Projekt Poslovni uzlet nastao je suradnjom Poslovnog dnevnika i Ministarstva poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom bivšeg predsjednika Republike Hrvatske. Osnovna ideja projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Ovaj program je sjajna prilika ne samo poduzetnicima nego i studentima koje zanima poslovno educiranje, upoznavanje potencijalnih poslodavaca i stvaranje novih kontakata. Osim besplatne edukacije, sudionici će dobiti i dokaz o sudjelovanju (koji mogu priložiti životopisu) te besplatan ručak.

Zainteresirani se mogu prijaviti na ovdje.

Mole se studenti da u polje Ime tvrtke/obrta upišu „Student“ i naziv fakulteta koji pohađaju. Isto tako, moli se studente da u polje OIB upišu „Marin“.

Prijava studenata za sudjelovanje na Poslovnom uzletu grada Varaždina moguća je do srijede, 11. ožujka 2015., te je obavezna zbog ograničenog broja mjesta.

?>