SPORT

Hrvatska reprezentacija je 23. studenog odigrala prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu na Al Bayt stadionu. Kao i uvijek, osim navijača, podrška Vatrenima bile su i njihove supruge.

Najaktivnija na Instagramu bila je partnerica Marka Livaje pa je ona prva objavila Instagram story još prijeutakmice. Slikala je televiziju na kojoj je bio Zlatko Dalić uoči utakmice te je u pozadini svirala navijačka pjesma “Srce Vatreno”.

Vrlo brzo, supruga Ivice Ivušića, Sara Ivušić, raznježila je pratitelje slikom sina koji je na sebi imao dres na kojem je pisalo Ivušić. Dječaka je fotografirala s leđa kako gleda utakmicu i ljubi hrvatski grb na dresu.

 

Instagram story Sare Ivušić

 

Nakon toga, dva videa objavila je ponovno Iris Rajčić. Na prvom videu bila je nezgodna situacija kod gola Maroka u kojoj su se sudarili Gvardiol i golman Maroka Bono. Drugi video bio je ulazak njenog partnera Marka Livaje u igru.

Nakon same utakmice Instagram story objavila je i Helena, supruga Dominika Livakovića. Ona je slikala televiziju na kojoj se vidio njen suprug i objavila emotikon srca koje gori.

Instagram story Helene Livaković

 

Nekoliko sati nakon utakmice, Iris Rajčić na Instagram story objavila je dvije fotografije njenog supruga Marka Livaje s utakmice, označila ga te stavila emotikonesrca i hrvatske zastave.

Naslovna fotografija: Pixabay

?>