Moda

U današnje vrijeme sve čudniji komadi odjeće dolaze na modnu scenu, pa se tako pojavilo i nekoliko neobičnih modela traperica o kojima ljudi imaju različita mišljenja.

1. Traperice s plastikom

Ovaj model je visokog struka i svijetle boje, a ono što ga čini pomalo bizarnim je proziran plastični materijal koji prekriva koljena i trebao bi služiti tome da ‘mamina koljena uvijek budu čista’ dok nosi ‘traperice s futurističkim štihom’, kako na svojim stranicama opisuje kompanija Nordstrom.

traperice s plastikom

2. Naopako odjevene traperice

Riječ je o trapericama koje su prevrnute ”naopačke” i to nije slučajnost. Ideja dizajnera Bena Tavernitija za njegov ”Unravel Project” je predstavljanje upravo takvih traperica koje se odjevaju – naopako.

naopako odjevene traperice

3. Halter traperice

Ovo su bez sumnje najprovokativnije traperice iz jesenske ponude. Brend TopShop nedavno je lansirao svoj model i naišao na podijeljene reakcije kupaca. Dok su jedni pohvalili ove eksperimentalne traperice, drugi su komentirali kako ne shvaćaju zašto bi ih itko nosio.

traperice halteri

4. Tange traperice

Navy Denim gaćice, od brenda Y/Projecta, nisu za one slabijeg srca zahvaljujući njihovom izrazito otkrivajućem dizajnu, koji pokazuje gotovo cijelu stražnjicu. Neki smatraju da su ove ultra-kratke traperice dizajnirane da nose ‘ispod ili iznad’ drugih hlača. A neki kažu da je namjena da se same nose.

tange traperice

?>