Moda

Moda će ovog proljeća oduševiti baš svakog, od trendseterica, šminkerica, rockerica do minimalistica. Proljeće je doba svježih i upečatljivih boja pa tako s njima sigurno nećete pogriješiti. Ova nam sezona donosi klasične pruge i točke, romantične pastelne i cvjetne uzorke, ekscentrične moćne print uzorke, metalik detalje, puno trapera te veliki nakit.

Traper nikada ne izlazi iz mode i dobar je izbor za dan, a ponekad i za elegantne prilike. Tamni traper opuštenog kroja začinjen s košuljom pastelne ili bijele nijanse uz metalik nakit stvoren je za cure koje vole minimalistički izgled. Šminkerice će posegnuti za opuštenim dječačkim ispranim trapericama ili tregericama, koje izgledaju odlično s majicom iznad pupka, blejzerom i visokim tenisicama te velikim satom. Za elegantan look uz traper nosite metalik visoke potpetice. Traper i metalik detalji ove su sezone neizbježni. Rockerice će svoju traper kombinaciju združiti s cool print detaljem, kožnom jaknom i starkama.
Pastelne boje poput mentol zelene, lila ljubičaste i svjetloroze su najpoželjnije proljetne boje kojima ove sezone romantičarke neće moći odoljeti. Naći ćemo ih na svim mogućim komadima, od cipela i torbica, košulja i hlača pa do nakita. Pastelni detalji najljepše odgovaraju cvjetnim detaljima, te uz dodatak trapera izgledaju savršeno. Dosadnu crnu torbu zamijenite losos rozom ili svijetloplavom koja će u vama probuditi proljetni duh.

Za one odvažnije djevojke tu su pruge, posebno morski stil, kao i sportski stil s brojevima i natpisima koje je najbolje zaokružiti sa sportskim tenisicama. Udobnost prije svega. Ovog proljeća također dominiraju moćni printovi, a kako bi se zaštitili protiv kiše nabavite gumene čizme upadljivog printa ili jarke boje i sigurno nećete ostati neprimijećeni.
Usprkos modnim trendovima koji se često mijenjaju i još češće ponavljaju, najbitnije je inspirirati se svojim stilom, odabrati što nama najviše odgovara i što nam je udobno, poigrati se bojama, nositi sve na svoj način,  s obveznim daškom osobnosti.

 

hsjcs

?>