Zabava

Zaboravite na dosadne obroke u menzi, stižu majstori okusa iz poznate kulinarske emisije MasterChef. Da, dobro ste pročitali dragi studenti, ovog će ponedjeljka, 1. travnja, jela pripremiti vrhunski kuhari.

U studentsku menzu dolaze poznati chefovi Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i pobjednik MasterChefa Luka Veić. Očekujte nove okuse i jela koja će vas ostaviti bez daha. Nema više dvojbe između graha i popečaka na sve moguće načine umjesto toga, budite spremni na nešto novo.

Za predjelo pripremit će se juha od poriluka i krumpira s jabukom. Glavna jela će biti pačja prsa s umakom naranče i đumbira, krema od buče i grilana kruška i drugo jelo tjestenina s pestom od pistacija. Za kraj vas očekuje desert koji je pobjednik Luka pripremao u finalu MasterChefa, a to je mousse od magarećeg mlijeka i bijele čokolade punjene datuljama i koprivama.

Studenti nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku, dođite u menzu upoznati kuhare i probati nova jela. Sve ovo moglo bi biti stvarno, ali ovo je samo prvoaprilska šala.

Izvor slike: Pixabay

?>