Moda

Jedna od novijih aplikacija na mobilnim telefonima i računalima zaludila je djevojke kojima je moda nezaobilazan segment života. Aplikacija se naziva Polyvore i omogućuje da stvarate modne kombinacije u moru ponuđenih komada odjeće. Aplikacija je mnogima dala ideje za kreiranje vlastitog stila ili mijenjanje postojećeg. No, nudi i više od toga. Možete dizajnirati svoju prostoriju i uz to biti praćeni i primijećeni od strane drugih korisnika te aplikacije.

Sljedeća etapa je rješavanje problema visokih cijena odjeće jer aplikacija otvara apetit za šoping. Nakon upoznavanja s aplikacijom želje rastu, ali ekonomska moć ne. Stoga, najbolji način za ostvarenje svih svojih snova je potraga po ormarima i tavanima ne bi li se našla neka retro i moderna kombinacija. Mame i bake nosile su pelerine, karirane jaknice, šljokice, tufnice. Naravno, mnogi takvi odjevni predmeti danas prevladavaju u modnoj industriji jer retro je in. Doći do najboljih odjevnih kombinacija, a da budu i povoljne – nije lako. Djevojke, stoga, često pokazuju sklonost internet kupovini.

U kratkim osobnim intervjuima komentirale su o načinu pribavljanja odjeće i modnih dodataka: „Online kupujem jako često. Poštar mi stalno govori da bez mene ne bi imao što raditi. Kupujem različite stvari: od nakita do kućanskih potrepština. Ne bojim se rizika jer gotovo svaka online stranica za naručivanje ima Customer Service koji rješava sve nastale probleme. Ako nešto dođe neispravno ili potrgano, redovito mi pošalju drugu stvar ili vrate novac.“ „Jako često naručujem, najčešće nakit i torbe, a malo manje odjeću. Od 15 artikala, možda 3 nisu bila dobra. Tako da sam poprilično zadovoljna.“ Pridružite  se aplikaciji kako biste odjevne kombinacije iz snova sad mogli i osmišljavati, a ne ih gledati samo u časopisima za žene. IMG_20141201_134857

?>