Moda

Kada ste zadnji puta vidjeli ženu u odijelu? Ove godine u trend su se vratila ženska odijela u kojima žene izgledaju ženstveno i moderno. Sama pomisao na riječ odijelo stvara u vama sliku ozbiljne i poslovne osobe, no u sljedećim primjerima vidjet ćete da se odijela mogu iskombinirati na različite načine i za različite prigode.

Jednostavno odijelo koje možete nositi za svečane ili poslovne prilike, ali možete iskombinirati uz sportsku obuću. Kao što vidite odijelo je mornarsko plave boje, a sako je V izreza. Prednji džepovi s preklopima, raspor straga i kopčanje gumbom sprijeda.

ghr

Ako ste jedna od onih žena  koje žele izgledati elegantno i ženstveno na poslu, ovo odijelo idealno je za vas. Odijelo u plavo-bijele boje s uzorcima na kockice odlična je kombinacija za žene koje vole hlače visokog struka. Ima prednje džepove i lažne obrubljene džepove straga.

gB

Ovo je svaršeno odijelo za sve ljubitelje žarkih boja i samt materijala. Ozbiljno, ali opet moderno odijelo midi dizajna.

fgsh

Odijelo ravnog dizajna koje sadrži zmijski print idealno je za sve ljubiteljice uzoraka i satena. Nesvakidašnje odijelo koje će mamiti poglede.

hjeSFGQ

?>