SPORT

„Farmaceuti“ zadovoljni svojim rezultatom protiv Dinama, a trener Zekić se i našalio na press konferenciji na račun Jamborovog prvog gola.

 

Slaven Belupo je u subotu predvečer ugostio Dinamo Zagreb na svojem domaćem stadionu u Koprivnici. Vjetar i niske temperature nisu zaustavljale igru koja je završila remijem 1:1. S novim bodom, Dinamo je povećao bodovni učinak na tablici na 46, dok je Slaven Belupo do sada osvojio 28 bodova.

Nakon utakmice je održana press konferencija na kojoj je Zoran Zekić bio vidljivo u dobrom raspoloženju, a prokomentirao je i Jamborov gol za 1:1.

„Nitko ne može pobijediti Zorana Zekića šest puta za redom“, našalio se trener. „Bilo je zaista i hladno i teško za igrati. Drugo poluvrijeme smo imali jako dobrih izlazaka, nažalost nismo bili do kraja kvalitetni. Neću bit’ bahat, naravno da smo zabili s bodom i da će nam puno značit’ u nastavku prvenstva u svakom smislu.“

Jedan od novinara je nadodao zanimljivu činjenicu kako je gol za izjednačeni rezultat bio Jamborov prvi gol u 27. godini na što je Zoran Zekić bio iznenađen: „Prvi gol u 27. godini?? Evo, Nikola ja ti od srca čestitam i ako si zabio prvi gol u 27. godini vrijeme je da se oženiš, nema šta.“ Rekao je dobro raspoloženi trener Slavena o svom igraču.

Također, „Farmaceut“ Robert Mudražija rekao je za portal Pressedan nekoliko riječi. „Pa prvenstveno, kako smo krenuli mislim da možemo biti zadovoljni, mada drugo poluvrijeme je pokazatelj kako trebamo izgledati. Nismo baš imali svoje najbolje izdanje. Mislim da nas je ova utakmica izvukla na karakter i da možemo biti zadovoljni s time.“ Prokomentirao je i svoj žuti karton. „Za sebe mogu reći da je glupi faul, leđima okrenut, ali mislim da je to prvi faul, ali nije toliko opasan za žuti karton. Isto tako i za Manaja,… ali dobro, na stranu to, mi smo gledali da izvučemo bod, jedan, dva, tri.“ Za kraj je rekao kako je zadovoljan i da Slaven ide dalje pobjeđivati.

U subotu će se održati utakmica između Slaven Belupa i Osijeka koja će biti posebno zanimljiva s obzirom na to da je velik broj Slavenovih članova došlo iz NK Osijek. Nekoć su u bijelo-plavom dresu igrali Mudražija, Mioč, Perošević i Talys, dok je Zoran Zekić bio trener Osijeka od 2015. do 2019. godine.

 

Foto: Privatna arhiva/Klara Postek

?>