Izložbe

Jedan od najaktivnijih koprivničkih umjetnika te bivši student Sveučilišta Sjever Nikola Sinković, ovoga tjedna predstavlja svoju prvu samostalnu debitantsku izložbu “Preslika života”. Izložba će biti otvorena u četvrtak 17. studenog s početkom u 20 sati, a održat će se u već poznatom prostoru Kulturno-kreativnog centra Pixel.

 

Nikola Sinković, sada već završeni student Sveučilišta Sjever u Koprivnici, ovaj tjedan otvoriti će svoju prvu samostalnu izložbu na temu višeznačnosti u vizualnoj i verbalnoj komunikaciji koje mogu kao rezultat polučiti neželjen nesporazum.

Kao vrlo bitan segment Nikolinih radova ističe se humor, za koji ovaj umjetnik smatra da je najlakši način dopiranja ne samo do svojih vršnjaka već do osoba svih uzrasta. Upotrebom humora u svojim crtežima on zapravo predstavlja produljivanje daljnje komunikaciju među ljudima.

Po hodnicima našeg sveučilišta zasigurno ste mogli vidjeti neke od Nikolinih radova u obliku raznih naljepnica, majica ili postera, a ako ste zainteresirani za mnogo više od toga na svojem kalendaru zabilježiti ćete 17. studenog i posjetiti Kulturno-kreativni centar Pixel te postati dio sasvim drugačijeg umjetničkog izražaja.

15016247_1253740754677943_5193511368035763576_o

?>