Uncategorized

U razgovoru s prijateljicama, primjetila sam da jako puno njih uopće ne koristi kremu za lice. Imale one normalnu, suhu ili masnu kožu. Svakoj koja mi to kaže držim prodike zašto to moraju uvesti u svoju dnevnu rutinu, a sada ćete i vi čuti.

Da napomenem, bitno je odabrati kremu koja je pogodna za vaš tip kože. One hranjive su za izrazito suhu, a lagane i hidratantne koje se brzo upiju su za masnu, mješovitu i normalnu kožu na području lica.

  • Održava se vlažnost kože. Posebice u zimskim danima, koji su Bogu hvala iza nas, koža je sklona pucanju i izrazitom isušavanju radi vremenskih uvjeta.
  • Poboljšava se elastičnost. Koža sve pamti i sada je pravo vrijeme da joj se posvetimo i njegujemo ju, kako bi nam u starijim danima bile žene zavidne na mekoj i zdravoj koži.
  • Očuvanje zdravog tena. Koža kojoj nedostaje ulja postaje beživotna i baca na nezdravu boju lica. Naravno, svatko od nas ima drugačiji podton, pa tako postoje roskasti, žućkasti a i maslinasti. Svaki od njih će korištenjem kreme zdravije i svježije izgledati.
  • Lakše se nanosi šminka. Osim toga, šminka postaje i dugotrajnija na mekanoj koži.
  • Prve borice će se pojaviti kasnije. Upravo radi toga što je koža elastičnija i pojavu prvih bora ćemo otegnuti za još neki period. Jer nakon što se pojave, povratka nema.
  • Onaj divan osjećaj nakon tuširanja i nanošenja kreme na lice!

Nadam se da će vas ovih nekoliko savjeta potaknuti da se počastite kremom za lice i uvedete ju u svakodnevnu rutinu. Iste stvari vrijede i za vaš vrat na kojem se odaju godine! Prilikom svakog nanošenja kreme na lice, stavite malu količinu i na vrat!

?>