Moda

Nakon održane modne revije Prada’s Resort 2019, snimljen je naslov reportaže „Augmented Sunset“ koji je snimio modni fotograf Willy Vanderperre.

Zidovi od crvenog pleksiglasa, točno zrcaljeni prozori prostora i učinak zalaska sunca, ne služe kao dekorativni uređaji, već kao horizonta koja uokviruje modele i čini ih upečatljivijima. Pozadina služi kako bih se naglasila odjeća i identitet svakog modela.

Reportažne slike koje opisuju  “Prošireni zalazak sunca”, ostvarene su u tvornici klavira, odnosno Pradinom sjedištu u New Yorku. Bilježe neposrednost odjeće u kontroliranoj, promišljenoj okolini koju su osmislili Herzog & de Meuron. Dopunjavajući njihov dizajn za arhitekturu cijele tvornice, čiste betonske strukture koja daje oblik zgrade – ove slike izazivaju podjelu između interijera i eksterijera, između stvarnog i zamišljenog.

pr

Prada nikad nije izgledala bolje, donosi minimalizam koji je uvijek moćan i poštovan kod kupaca. Iz tog razloga, njene inovativne revije su događaji koji se s velikim nestrpljenjem očekuju od sezone do sezone.

Prada’s Resort 2019, modni fotograf Willy Vanderperre snimio je s modelima Mica Arganaraz, Meghan Collison, Jonas Gloer, Ariel Nicholson, Juliju Nobis, Rianne Van Rompaey, Kiki Willems i Anok Yai.

?>