DRUŠTVO

CISV je međunarodna organizacija koja okuplja djecu i mlade radi učenja, putovanja i upoznavanja vršnjaka iz država diljem svijeta. Ogranak CISV Hrvatska stoluje u Koprivnici, gdje najviše i djeluje. Tako se ovog vikenda održavaju radionice ogranka mladih, takozvanog Junior Brancha.

U petak, 16. rujna, u čitaonici Knjižnice i čitaonice Fran Galović u Koprivnici u 18 sati Udruga CISV, uz prigodno predavanje, ukratko će predstaviti svoj rad, navesti ciljeve i predstaviti susjedne CISV organizacije i udruge koje gostuju ovog vikenda, i to iz Slovenije, Mađarske i Austrije. Upravo u suradnji s organizacijama iz tih država, ovog se vikenda održavaju radionice JB-a (JB ili Junior Branch je CISV ogranak mladih članova CISV-a koji se aktiviraju u lokalnoj zajednici, animiraju ostale članove i građane u svrhu planiranih projekata, a na raznim međunarodnim radionicama djeluju na međunarodnoj razini). Na spomenutom će se predavanju govoriti i o koristi volontiranja i što točno obuhvaća CISV projekt Volontiram, učim i putujem.

Drugi dio kreativnog vikenda organizira se u subotu, 17. rujna, na Zrinskom trgu, gdje će biti postavljen štand na kojem će se provoditi i predstaviti neke aktivnosti koje inače obilježavaju svako CISV druženje i okupljanje. Kako neke od igri i aktivnosti izgledaju, moći ćete vidjeti – a ako želite, i pridružiti se – uz za CISV nezaobilazne i zabavne energizere, koji služe za osvježavanje duha i tijela uz obnavljanje energije.

Ova je radionica samo jedna u nizu koje priprema Udruga CISV uz aktivnosti i predavanja, a sve to pod pokroviteljstvom Zaklade Zamah.

14281343_10209526923627070_370134332_n-png

?>