Studenti

Studenti Sveučilišnog centra Koprivnica su zajedno s profesorima prošli petak, 14. lipnja, na simboličan zatvorili sezonu predavanja u ovoj akademskoj godini.


Odlična prilika za upoznavanje s ostalim studentima i profesorima u opuštenoj atmosferi! Bilo mi je odlično i jedva čekam sljedeću roštiljadu, govori Ivona, studentica novinarstva.

Nastavivši niz Roštiljada Sjevera, studenti su i ove godine uz roštilj, glazbu i pivo zatvorili sezonu predavanja i otvorili sezonu ispitnih rokova. Za glazbu je bila odgovorna Marina Štefančić, studentica medijskog dizajna.

Sneak peek roštiljade / snimio: David Vadas

Roštilj je bio fenomenalan, organizacija je bila vrhunska, a hrana i piće još bolje. Drago mi je da se možemo družiti na ovakav način i mislim da nijedan faks u Hrvatskoj ne radi ovo što radi Sveučilište Sjever za svoje studente, rekla je oduševljena studentica novinarstva, Stella.

Roštiljalo se na Kampusu, a glavni organizator ove godine bio je v. d. pročelnika Odjela za prehrambenu tehnologiju, doc. dr. sc. Bojan Šarkanj. Ove godine nas je vrijeme itekako poslužilo pa je i odaziv studenata bio veći – ipak fotografije govore više od riječi.

foto: Filip Banovak, Ivana Kos, Juraj Ostović

?>