SPORT

UniSport Play će se po prvi put održati u Varaždinu od 19. do 22. travnja, a očekuje se da će sudjelovati oko 400 studenata u pet sportova u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ovo natjecanje osmišljeno je zbog velikog interesa sportaša i zbog kvalitetnije pripreme i realizacije cijelog UniSport sustava. Primarno UniSport Finalsa na kojem će sada nastupati samo najkvalitetnije ekipe.

UniSport Play će trajati četiri dana i organizira se po uzoru na UniSport Finals, a zamjenjuje kvalifikacijska natjecanja u odbojci za žene te postaje kvalifikacijsko natjecanje za plasman na UniSport Finals u stolnom tenisu, šahu i tenisu. Međutim, bez najboljih ekipa od prošle godine koje se u novom sustavu natjecanja direktno kvalificiraju za nastup na UniSport Finalsima.

Time se dobiva još jedno natjecanje za sve razine kvalitete sportaša studenata dok se UniSport Finals definira kao završnica nacionalnog prvenstva u kojem će nastupiti samo najkvalitetnije ekipe koje se pobjedom kvalificiraju za nastup na Europskom prvenstvu.

Pozivaju se svi sportaši i sportašice koji treniraju tenis, stolni tenis, futsal, odbojku ili šah da se jave prof. Pavlecu radi formiranja ekipa Sveučilišta Sjever. Javiti se možete mailom na su.sjever@gmail.com ili broj mobitela 091 388 2148.

 

?>