Moda

Kada govorimo o modnim dodacima, ovo će ljeto definitivno biti u znaku neodoljivih pletenih cekera koji posljednjih godina osvajaju sve ljubiteljice mode.

Prepoznale su to i sestre blizanke, Antonija i Suzana koje su nedavno osnovale vlastiti brend, simboličnog imena ‘Twins Fashion’ u čijoj radinosti nastaju romantični i originalni cekeri za žene različitih profila, generacija i životnih stilova.

Ambiciozne i simpatične blizanke, Antonija i Suzana, ljubav prema modi i estetici gaje još od ranog djetinjstva. Do pokretanja brenda ‘Twins Fashion’ došlo je nakon odluke da si ceker ukrase prema vlastitim željama te koji će biti drugačiji od aktualne ponude na tržištu, a u tome im danas pomaže i njihova majka.

– Odlučile smo se za cekere jer ih oduvijek obožavamo i željele smo imati nešto drugačije od drugih. Svojim klijenticama nudimo mogućnost da izraze vlastite želje kako bi imale ceker baš po njihovom ukusu. Naši Twins Fashion cekeri koji su ručni rad i izvorno hrvatski proizvod namijenjeni su svim ženama koje žele biti posebne.

Želimo da naši cekeri budu dio svakodnevne odjevne kombinacije, a ne samo za plažu – kažu Antonija i Suzana čiji se ženstveni, razigrani i šarmantni cekeri trenutno mogu kupiti na njihovom Instagram profilu ‘twinsfashionforlove‘.

– Ideja i inspiracija nikada nam ne nedostaje i one dolaze same od sebe. Stalno razmišljamo što bi novo mogle nadodati, koji uzorak i novi materijal iskombinirati – kažu sestre koje već razmišljaju o novim modnim poslasticama.

– Trenutno imamo puno planova i ideja, tako da nećemo stati samo na cekerima. Za zimu također spremamo nešto posebno i zanimljivo – zaključile su.

?>