Moda

Denim/jeans/traper – nezaobilazna tkanina prošla je velik put. 1950-ih kao radna odijela, a danas najpopularniji materijal raznih odjevnih komada.

Pojavom prvih zraka sunca na ulice se vraća nezaobilazni traper. Od trapera smo navikli svake sezone vidjeti sve otkačenije komade. Ono što i ovog proljeća na ulicama ostavlja pečat su upravo oversize traper jakne u svim modelima i oblicima.

1 matea

Od klasičnih jakni, tamnijih ili svjetlijih nijansi, do onih koje svojom posebnošću  mame poglede prolaznika. Od poderanog trapera, zakovica i raznih stikera do personaliziranih jakni koje pričaju svoju vlastitu priču. Svaka od njih donosi proljeće na svoj način!

Prije nego što odjeneš svoju oversize jaknu, pogledaj 3 načina kako ju kombinirati!

  1. Traper + traper

2

Spajanje trapera s traperom ponekad može biti težak zadatak, no ova djevojka odlično je spojila jedno s drugim, upotpunila casual crnom majicom i šiltericom, a rezultat toga je ležerna high-street kombinacija koja mami poglede.

 2. Sport s dozom trapera

3

U posljednjih nekoliko godina sportske kombinacije dobivaju na posebnom značaju. Ova, naizgled obična sportska kombinacija odlično je povezana s personaliziranom traper jaknom i malom crnom torbicom. Ovo je dobar primjer kako začiniti pomalo dosadnu, sportsku kombinaciju.

 3. Elegantna i u traperu

4

Točkice nemaju pravila, mogu se nositi uvijek i uz sve, a potpetice i mala crna torbica uvijek podignu svaku kombinaciju. Uz ovu elegantno nijansiranu traper jaknu, cijela kombinacija dobiva posebnu dimenziju.

U sve tri kombinacije, traper je odradio odličan posao. Kombiniraj traper jaknu na svoj način, izađi na ulicu i budi inspiracija!

?>