Film

Ovoga tjedna predstavljamo vam dva naslova epskih razmjera i novu adaptaciju romana Stephena Kinga; Osvetnici: Završnica novi je film Marvela, Igra prijestolja naslov je koji ćemo otpratiti u povijest, a Groblje kućnih ljubimaca po prvi će nas put prestrašiti i u filmskom obliku.

Groblje kućnih ljubimaca

Roman Stephena Kinga ponovno je ishodište za snimanje filma. Pretprošle godine gledali smo novu adaptaciju Kingovog Ita, a od 5. travnja ove godine na filmska platna dolazi adaptacija romana Pet Sematary.

Horor film Groblje kućnih ljubimaca priča priču o Louisu Creedu koji s obitelji dolazi u američki gradić nakon čega u obližnjoj šumi pronalazi uznemirujuće groblje kućnih ljubimaca koje postaje glavna tema filma.

Sudeći po uspjehu prošlih filmskih naslova proizašlih iz radionice Stephena Kinga i Paramount Picturesa, Groblje kućnih ljubimaca je naslov kojeg ovog mjeseca ne želite propustiti.

Osvetnici: Završnica

Travanj je mjesec planetarno popularnih naslova, a jedan od njih novi je film o Marvelovim Osvetnicima, timu super heroja koji svojim moćima spašavaju svijet. Osvetnici se na filmska platna diljem svijeta vraćaju od 26. travnja ove godine.

Radnja filma fokusirat će se na posljedice Infinity Wara, prethodnog filma u svijetu Osvetnika.

Iako film još nije objavljen, možemo predvidjeti kako će Završnica biti jedna od najvećih borbi u povijesti filma, a film još jedno Marvelovo remek djelo.

Igra prijestolja, sezona 8

Jednako velika borba, ali i velik završetak jedne ere bit će i zadnja sezona svjetski poznate serije Game of  Thrones kojom HBO svake godine gledatelje diljem svijeta okuplja pred TV ekranima. Početak kraja započinje 14. travnja, a protezat će se kroz 6 epizoda.

Zima je odavno stigla, borba za željeznim prijestoljem sve je napetija, a zadnja borba između leda i vatre sve je bliže.

Nakon 8 dugih (ujedno i prekratkih) sezona željezno prijestolje konačno dobiva vlasnika pa zato ne sumnjamo u rekordan broj gledatelja koji će prvi htjeti otkriti tko je suđeni vođa Westerosa.

?>