Film

Pokémon: Detective Pikachu nadolazeći je film o Pokémonima koji u kina diljem svijeta dolazi 10. svibnja 2019. godine. Warner Bros., Legendary Pictures i The Pokemon Company udružili su snage kako bi obožavateljima Pokémon svemira prikazali novi film o planetarno popularnim džepnim čudovištima. Pošto su Pokémoni obilježili moje, ali djetinjstvo mnogih generacija, u nastavku teksta navedene su 3 najave koje će nas potaknuti na povratak u djetinjstvo.

 

Službeni trailer

Ukratko, glavna tema filma su Pikachu i Tim Goodman koji tragaju za nestalim detektivom Harryjem Goodmanom. Osim teme, u uzbudljivom i napetom traileru možemo vidjeti i ostale junake iz Pokémon svijeta. Također, zanimljiva je činjenica kako je glas za Pikachua dao Ryan Reynolds, a Ryan Reynolds i pregršt radnje unutar trailera odlična su početna najava za film.

Pokemon audicija

Druga najava humorističan je video objavljen na službenom Youtube kanalu Ryana Reynoldsa. U ovom kratkom i zabavnom video zapisu možemo vidjeti audiciju za Pokémone, to jest pregled Pokémona te njihovih super moći na imaginarnom castingu. Dodatan plus je i glazba koja se savršeno uklapa u najavu.

What a Pikachu world

Najemotivnija najava s još boljom glazbom novi je video zapis objavljen na već spomenutom kanalu. Kroz pjesmu „What a wonderful world“ dobivamo uvid u harmoničan i usklađen suživot Pokémona i ljudi, a ova najava prepuna je i emotivnih scena koje ju čine toliko dobrom, a film još boljim.

?>