Film

Ovoga tjedna donosimo vam mjesečni pregled novih filmova koji će u svibnju puniti filmske dvorane. Pokémon: Detective Pikachu, Alladin i Godzilla: King of the Monsters najbolji su naslovi u svibnju, a osim što ste bar jednom pogledali bar jednu verziju spomenutih filmova, vjerujemo kako ste upoznati i s (pomalo neočekivanim) glumcima.

Pokémon: Detective Pikachu

Iako je ovaj film bio tema prošlotjednog teksta najavljujemo ga ponovno jer smatramo kako će Pokémoni zasigurno obilježiti svibanj. Dakle, Pokémon Detective Pikachu u svjetska kina dolazi 10. svibnja. Dobro znanog Pikachua donose Warner Bros., Legendary Pictures i The Pokemon Company, a prilikom gledanja službenog trailera primijetit ćete kako je glas za Pikachua dao Ryan Reynolds.

Aladdin

Osim Pokémona, kroz naše djetinjstvo obožavali smo slušati priču o Aladdinu, a 24. svibnja ove godine Aladdin ponovno stiže u kina diljem svijeta. Novi film o Aladdinu dolazi iz Disneyjeve radionice te ne sumnjamo kako će novi Aladdin postati još jedno prepoznatljivo lice Disneyja jer, vjerovali ili ne, glavna uloga pripala je Willu Smithu – princu iz Bel-Aira, čovjeku u crnom, legendi te od sada, i Alladinu.

Godzilla: King of the Monsters

Osim Pokémona i Aladdina, kao mali smo voljeli gledati i Godzillu. Pošto je već vidljivo kako je svibanj mjesec dobro nam poznatih remakeova i nastavaka popularnih franšiza, novi film o Godzilli koji će biti objavljen 31. svibnja nije potrebno previše najavljivati. Kao i u prethodnim naslovima, i u ovom naslovu možemo vidjeti jedno poznato lice – Millie Bobby Brown, poznatiju kao Eleven iz Stranger Thingsa.

 

 

?>