Info

 Od 20. do 22. listopada 2017. godine se na Fakultetu za tehničke studije u Travniku održao Šesti međunarodni znanstveno – stručni simpozij pod nazivom „Inovacije u grafičkim tehnologijama“.

Organizator simpozija je Fakultet za tehničke studije iz Travnika, BiH, dok su koorganizatori Tehnološko – metalurški fakultet iz Srbije, Grafički fakultet iz Zagreba i Sveučilište Sjever. Partner simpozija bio je Edukacijski fakultet iz Travnika, a medijski pokrovitelj Časopis Grafx iz Travnika.

Tema ovogodišnjeg simpozija bila je „Inovacije u grafičkim tehnologijama“, a poseban sadržaj Simpozija bile su: izložbe radova, promotivna prezentacija firmi te prezentacija inovacija studenata. Delegirani studenti i nastavnici sudjelovali su i u radionici koja je bila posvećena ERASMUS programu na kojoj se prezentirala sama ideja projekta „INŽENJER“. Simpozij GeTID&teh 2017. za cilj je imao nastaviti i proširiti razmjenu najnovijih međunarodnih iskustava i rješenja između znanstvenika, istraživača i stručnjaka u području grafičke tehnologije, dizajna, multimedije i informacijskih tehnologija.

 

?>