SPORT

U Sveučilišnom centru Varaždin održana je 15. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

Goste iz akademskog saveza pozdravio je prorektor dr.sc. Vlado Tropša i poželio uspješan rad izvršnom odboru te naglasio da Sveučilište Sjever maksimalno potpomaže studentski sport i da se svake godine ta suradnja podiže na višu razinu. Na dnevnom redu našle su se redovne teme o izvješćima za prošlu godinu ali i plan natjecanja za ovu godinu, kao i odabir domaćina za završna natjecanja UniSports Finalsa.

Predsjednik HASS-a Zrinko Čustonja naglasio je kao sjednice izvršnog odbora često održavaju u različitim članicama Saveza s ciljem promocije studentskog sporta. Od tema koje su bile posebno zanimljive za Sveučilište Sjever je svakako i kandidatura Varaždina za domaćinstvo jednog od izlučnih natjecanja prije završnice studentski natjecanja u Biogradu ili Rovinju krajem svibnja.

“U Varaždinu ćemo ove godine održati nekoliko naših aktivnosti. U ovom trenutku Varaždin je  organizator UniSport Play-a, to je izlučno natjecanje u većini sportova za Finalse. Okupit će oko 500 studenata te nam je zato Varaždin vrlo zanimljiv jer ima puno sportskih objekata i sadržaja te adekvatne smještajne kapacitete” -rekao je Čustonja.

 

 

?>