Info

Ovaj ponedjeljak započeo je još jedan Tjedan karijera na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, a već sutra počinje i u Koprivnici. Traje do petka, a studenti imaju priliku uživati u panel raspravama i predstavljanjima različitih izlagača.

Tjedan karijera jedan je od najiščekivanijih događaja na Sjeveru, a savršena je prilika da se studenti upoznaju s radom brojnih prisutnih tvrtki te saznaju korisne informacije za svoje poslovne karijere kroz organizirane intervjue i diskusije.

Iako Sveučilište u Varaždinu odbrojava zadnje sate ovogodišnjeg Tjedna, Koprivnica iščekuje svoj prvi dan događanja koje je osmišljeno za studente Komunikologije, medija i novinarstva, Poslovanja i menadžmenta i Medijskog dizajna. Tako će već sutra svi prisutni imati priliku uživati u panel raspravi “Karijera nakon Sjevera”, Portfolio reviewu, predstavljanju tvrtki uz moderatora Ivana Vukušića, ali i talk showu s Joškom Lokasom, voditeljem “Potjere”.

U petak, drugi i zadnji dan ovogodišnjeg Tjedna karijera, očekuju se poslodavci za studente odjela Zaštita okoliša, recikliranje i ambalaža, Prehrambena tehnologija, Logistika i mobilnost i Računarstvo i informatika. Osim predstavljanja izlagača, Sjever je pripremio dvije panel rasprave “Zelena tranzicija Hrvatske” i “Razvoj logistike i održivog prometa kao ključ razvoja zajednice” kao i talk show “Druga strana sporta” s Robertom Šolom.

Za samu završnicu događanja, tu je svečano zatvaranje programa i after party uz acoustic bend Vanilla Sky.

Izvor slike: Klara Postek

?>