Predstavljamo studente

Za Kristinu Prišč, studenticu druge godine novinarstva na Medijskom sveučilištu, nova 2014. nije mogla bolje početi. U iznimno jakoj konkurenciji od čak 400 prekrasnih kandidatkinja iz cijele Hrvatske, naša je Kristina ušla u finale ovogodišnjeg nacionalnog izbora ljepote Miss Universe. U samoj završnici sudjelovat će svega 19 ljepotica iz zemlje. Kristina ovih dana sudjeluje na završnim pripremama natjecanja čija će se završnica održati 11. travnja u Opatiji.

”S ostalim kandidatkinjama sam posljednjih tjedana odradila niz profesionalnih snimanja. Dio posla obavili smo u Istri gdje smo se odlično provele. Iako je bilo naporno, isplatilo se. Ovo je iskustvo koje ću pamtiti cijeli život” – kaže Kristina, kojoj snimanja nisu nimalo teško pala, s obzirom da već ima iskustvo u modelingu.

”I ranije sam nosila modne revije i bavila se manekenstvom, no modeling mi je puno draži. Intenzivnije sam se time počela baviti još u srednjoj školi, tako da sam uživala na svim dosadašnjim snimanjima” – kaže Kristina.

Zbog nadolazećeg nastupa u završnici izbora, Kristina marljivo vježba i pazi na prehranu kako bi zadržala savršen izgled. Iako je svjesna velike konkurencije koja je čeka u finalu natjecanja, Kristina je optimistična i, kaže, veseli se jednom od najvećih izazova u svom životu.

Bez obzira na konačan ishod u travnju, već sam ulazak među 20 najljepših Hrvatica za Kristinu je svojevrsna pobjeda. Inače, direkcija izbora ovih je dana objavila katalog fotografija finalistica izbora koji će biti temelj za dodjelu titule Miss fotogeničnosti. Kristinina fotografija može se pogledati i lajkati na službenoj Facebook adresi https://www.facebook.com/photo.php?fbid=726338887388570&set=a.726338230721969.1073741883.244667395555724&type=1&theater.

MISS UNIVERSE 1

?>