Info

Predstavnici Sveučilišta Sjever i tvrtke KTC potpisali su u srijedu, 13. ožujka, ugovor o pokretanju studentskog restorana i kafića. Prema tome ugovoru, KTC je dužan u roku od 30 dana pokrenuti studentski restoran i kafić u Sveučilišnom centru u Koprivnici. Studenti ovaj događaj čekaju još od samog preseljenja u zgradu na Kampusu, a to se napokon i realiziralo; imat će priliku jesti tik do Sveučilišne zgrade, gdje se nalazi studentski restoran.

Studentska menza počinje raditi u roku mjesec dana

„Sretni smo što će naši studenti i nastavnici imati mogućnost prehrane u krugu našeg studentskog kampusa. Sve smo financirali iz vlastitih sredstava, a riječ je o investiciji od 3,5 milijuna kuna. Time pokazujemo da nam je na prvom mjestu kvaliteta studiranja i stvaranje standarda koji će privlačiti još veći broj studenata u Koprivnicu“, istaknuo je prorektor izv. prof. dr.sc. Mario Tomiša

0

Interijer restorana

Rezultat je to natječaja za zakup i vođenje prostora studentskog restorana i kafića koji je raspisalo Sveučilište Sjever, a na kojem je pobijedio KTC koji je i dosad imao ugovor s MZO, ali je studentski restoran bio u njihovom prostoru. Sada će studenti imati mogućnost prehrane u sklopu Kampusa.

  • Sretni smo što će naši studenti i nastavnici imati mogućnost prehrane u krugu našeg studentskog kampusa. Nadamo se da će to dodatno pozitivno utjecati na sveukupno zadovoljstvo studenata i kvalitetu studentskog života u Sveučilišnom centru Koprivnica – istaknuo je prorektor izv. prof. dr.sc. Mario Tomiša.

0

Menza i kafić bi trebali početi s radom najkasnije sredinom travnja mogli jesti ondje. Prorekoru Mariju Tomiši izuzetno je drago da se duga priča uspješno privela kraju i da će studenti konačno imati riješeno pitanje prehrane unutar Kampusa. Studentski restoran obnovljen je i odlično se uklapa u prostor Kampusa. Da podsjetimo, Sveučilište je kompletno samostalno financiralo restoran što se radi o investiciji teškoj 3,5 milijuna kuna. Prorektor Tomiša navodi kako je to pokazatelj da je na prvom mjestu kvaliteta studiranja i stvaranje standarda koji će privlačiti studente u Koprivnicu.

Pitali smo studente što misle o eksluzivnoj vijesti

”Bilo je i krajnje vrijeme da se menza otvori, nadamo se da će se i poboljšati kvaliteta hrane i usluge. Studentima će uvelike olakšati i uštedjeti vrijeme, nećemo više morati hodati na drugi kraj grada da bismo jeli.” – studentica Novinarstva

”Jako sam sretna, živim blizu Sveučilišta i ovo će mi omogućiti da uštedim vrijeme!” – studentica A. K.

”Jako se veselim menzi u blizini faksa zato što mi se više neda prelaziti sedam mora i sedam gorja i dvije tri pruge da bi došla na jedan ručak. Što se tiče hrane, sretna sam što će KTC kuhati i pripremati hranu i nadam se da ćemo imati mogućnost odabira mesa i priloga, a ne nužno samo menije.” – studentica I. B.

”Samo mogu reći – napokon. Studentima je menza bila goruća tema i svakodnevno sam dobivala pitanja o istoj. Drago mi je što će sada imati mjesto gdje se mogu odmoriti i pojesti kvalitetan obrok, a Sveučilištu Sjever želim uputiti pohvalu na trudu koji su uložili i upornost koju su pokazali prilikom savladavanja raznih prepreka na koje su naišli kako bi svojim studentima pružili najbolje.” – Predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta Sjever

Menza-sveuciliste-sever-900x570

Novi studentski restoran 

?>