DRUŠTVO

 

U tijeku su prijave za 7. generaciju Styria:SCOOL Akademije, edukativnog programa u organizaciji Styria grupe koja mladima daje praktična znanja i pomaže im u ulasku na tržište rada. Akademija je besplatna za sudionike, a namijenjena je studentima viših godina fakulteta neovisno o usmjerenju.

 

Program akademije traje mjesec i pol dana, a podijeljen je na nekoliko faza:

  • predavanja Styrijinih zaposlenika i timski rad na poslovnim slučajevima
  • posjet različitim odjelima u Styrijinim tvrtkama i rad sa zaposlenicima
  • timski rad na projektnom zadatku i prezentacija pred žirijem

jkbhk

 

Polaznici će kroz posjete tvrtkama, obavljajući grupne vježbe i intenzivne vikend-radionice imati mogućnost u pet tjedana sa svojim mentorima obraditi sljedeće teme:

trendovi u medijima, utjecaj digitalizacije na rad medijskih tvrtki, novi mediji za nove generacije, community management, prodaji, razvoju proizvoda, upravljanju korisničkim iskustvom, ponašanju potrošača (big data), te digitalnom marketingu.

Najbolji studenti po završetku akademije osvajaju novčane stipendije, a svi sudionici priliku za rad unutar Styrijinih tvrtki (24sata, Večernji list, Poslovni dnevnik, Njuškalo…). 40% polaznika već je tijekom predavanja 2017. godine dobilo priliku za poslovni angažman u Styrijinim tvrtkama, gdje i danas rade generacije polaznika Styria:SCOOL Akademije.

Postupak prijave je jednostavan – potrebno je ispuniti online upitnik na Facebook stranici Styria:SCOOL Akademija najkasnije do 30.09. te slijediti uputu.

Početak akademije je u 14.10., a program traje do sredine studenoga. Nastava će se odvijati vikendima, dok se obveze preko tjedna dogovaraju s polaznicima. Prijavljeni će biti naknadno obaviješteni o svim detaljima programa.

jknhžž

?>