Info

Student servis

Studenti Sveučilišta Sjever u Koprivnici imaju na raspolaganju niz usluga i potpora koje im olakšavaju studentski život i potiču njihovu akademsku i osobnu izvrsnost, a za sve je zaslužan student servis. U nastavku donosimo ključne informacije i poveznice na usluge podružnice Studentskog centra Varaždin u Koprivnici.

Jedna od osnovnih djelatnosti SC-a jest student servis koji pruža različite usluge studentima. Detaljne informacije o učlanjenju u student servis dostupne su na službenoj web stranici SC-a. Ova usluga omogućuje studentima pristup različitim povlasticama i olakšava administrativne procese tijekom studentskog života.

Financijske potpore za studentske projekte još su jedan važan dio podrške koju pruža podružnica SC-a. Studenti koji planiraju realizirati projekte ili aktivnosti mogu se informirati o mogućnostima financiranja na stranici. Ova potpora pomaže studentima ostvariti njihove ideje i doprinijeti zajednici.

Za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Koprivnici, SC nudi subvencije koje olakšavaju troškove smještaja. Više informacija o natječaju za smještaj i subvencijama možete pronaći na poveznici. Cilj inicijative je podržati studente koji se suočavaju s izazovima vezanim za smještaj tijekom studija.

Studenti koji imaju pitanja ili trebaju dodatne informacije o bržoj realizaciji ugovora za rad kod dislociranih poslodavaca, kao i osnovnim uputama o podizanju ugovora, mogu se obratiti SC-u putem kontakt obrasca.

Osim toga, SC Koprivnica redovito objavljuje informacije i obavijesti na svojoj Facebook stranici. Pratite njihovu stranicu kako biste bili u toku s najnovijim vijestima i događajima namijenjenima studentima. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno se obratite Student servisu u Koprivnici putem službene web stranice.

?>