Glazba

Ostalo nam je nešto više od stotinu dana do dana kad će se međimursko Brezje ponovno pretvoriti u bajkovitu, glazbenu i šumsku idilu. Festival će se održati od 19. – 21. srpnja, a prva imena saznajte u nastavku.

Forestland je već objavio prva imena za sedmo izdanje festivala, postavu koju čine legendarni Mauro Picotto, trance zvijezde Ruben de Ronde i Ferreck Dawn, mađarski duo SaberZ te šibenčanin Lawrence Klein, pridružuje se i dvojac iz Španjolske – The YellowHeads!

Njihov eklektičan zvuk poznat je po kombinaciji melodičnog EDM-a i techno beatova popraćenim retro ugođajem. Redovito osvajaju glazbene ljestvice, a njihov rad prepoznat je i od strane diskografskih kuća poput Toolroma, Tronica, Krafteka te Break New Soila.

The Yellow Heads (1)

Na pozornici će se ovom maskiranom dvojcu pridružiti i naš student diplomskog studija Medijskog dizajna, Deni Udorović, pod svojim pseudonimom Kraundler. Karijeru započinje 2007. godine te od tada nastupa na preko 300 partyja, festivala i radijskih emisija diljem Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Svojim nastupom kreće od plesnog tech house-a do žestokog, ali melodičnog techna. Organizator je Underground Fusion projekta koji djeluje od 2008. godine i zalaže se isključivo za underground elektroničku glazbu.

Kraudler

Na Forestlandu će ponovno gostovati i zagrebački, već svima dobro poznati DJ-evi Mike&Me te Dekova, ali i Miloš Stankić – perspektivni DJ iz susjedne nam Bosne i Hercegovine.

Dok čekamo nova imena i više detalja o novitetima poput Live Act Stagea te #AfterAfter koncepta, ulaznice za ovaj šumski spektakl možete nabaviti putem sustava Ticket2go, a na Facebooku pogledajte cjelokupni događaj, a Instagram profilu pratite ovdje.

 

?>