SVEUČILIŠTE SJEVER

Studenti kolegija Produkcija multimedijalnih sadržaja predstavljaju nikad viđen događaj na Sveučilištu Sjever.

Filmovi bivših i sadašnjih studenata Sjevera bit će predstavljeni na sjEventu, 14. lipnja 2022. godine u Kinu Velebit u Koprivnici. Studenti prve godine diplomskih studija Komunikologija, mediji i novinarstvo te Medijski dizajn okupljeni na izbornom kolegiju Produkcija multimedijskog sadržaja predstavljaju jedinstvenu reviju kratkometražnih filmova.

Prikazat će se radovi kreirani pod mentorstvom profesora Sveučilišta Sjever, ali i gostujući filmovi Kinokluba Zagreb, najstarijeg kluba filmskih amatera u jugoistočnoj Europi koji djeluje kao platforma koja podupire potpunu autorsku slobodu.

sjEventu u goste dolazi Iva Gavrilović koja od 2018. godine djeluje kao autor unutar Kinokluba kroz kratke eksperimentalne filmove. Vodila je razne radionice za montažu te montirala kratke filmove, komercijalne videe, video projekcije i televizijske projekte. A Montažu je diplomirala na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.

Suorganizator revije kratkometražnih filmova je Pučko otvoreno učilište Koprivnica.

Uskoro će biti objavljen program revije filmova kao i svi detalji, stoga sadržaj sjEventa pratite na službenom Instagram profilu.

?>