Glazba

Seth Troxler, poznati američki DJ dolazi na ovogodišnje ljetno izdanje WE LOVE SOUND festivala.

Bratski festival poznatog Sonusa, WE LOVE SOUND i ove godine dovodi zavidna imena na zagrebački Jarun. Seth Troxler nakon što je proglašen najboljim DJ-em na svijetu prema Resident Advisoru zasigurno će okupiti najveće ljubitelje elektroničke glazbe. Jedan je od rezidenata mnogih klubova u različitim gradovima od Londona do Amsterdama. Osim što svoju strast dijeli prema glazbi, njegova druga ljubav je hrana pa je tako otvorio i restoran po imenu Smokey Trails u Londonskom Hackney Wicku.

Osim Setha Troxlera, na Jarunu će nastupi i Sonja Mooner koja je surađivala sa velikim imenima poput Ricarda Villalobosa i Carla Craiga. Na festivalu neće nedostajati ni domaćih snaga pa će za pult stati i nagrađivani Andrea Ljekaj čija se glazba vrtila na BBC radiju, Boiler Roomu, ali i setovima svjetskih poznatih DJ-eva.

Sonusov zagrebački festival održat će se 1. Lipnja na Velikom jarunskom jezeru s početkom u 16 sati. U prodaji su regularne ulaznice po cijeni od 200 kuna, dok će na dan festivala iznositi 300 kuna. Svoje ulaznice možete kupiti na stranicama Entria ili na službenoj stranici festivala.

?>