DRUŠTVO

Studentski Centar Varaždin objavio je Poziv za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenata koji studiraju u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici, Križevcima i Čakovcu za 2018. godinu.

Temeljem članka 31. Statuta Studentskog centra Varaždin, ravnatelj Nenad Milijaš 6. ožujka donesao je odluku kojom se odobrava ukupni iznos od 150.000,00 kuna za financiranje projekata. Maksimalno 100.000,00 kuna može biti dodijeljeno za projekte pristigle do 14. travnja, a ostatak se odnosi na zahtjeve koji se podnesu od 15. travnja do 22. listopada ove godine.

Visina financije potpore projekta ovisi o kvaliteti prijavljenog projekta, broju prijavljenih prijedloga i raspoloživom iznosu odobrenih sredstava.

Na poziv se mogu prijaviti svi redovni studenti, studentske udruge, studentski zborovi visoka učilišta, udruge, ustanove i trgovačka društva iz područja kulture i sporta. Međutim, moraju zadovoljavati kriterij da studiraju ili djeluju na području navedenih gradova te dostaviti izjavu o nekažnjavanju.

Zahtjevi i prijedlozi se mogli dostaviti putem emaila na adresu – potpore@scvz.hr. Ukoliko prijavitelj zbog određenih razloga nije u mogućnosti zahtjev poslati putem emaila tada ga može poslati i putem pošte na adresu – Studentski centar Varaždin, Povjerenstvo za ocjenu projekata, Julija Merlića 9, 42 000 Varaždin.

Sva pitanja vezana za ovaj Poziv mogu se postaviti isključivo emailom (potpore@scvz.hr), a dodatne informacije kao i obrazac za prijavu te izjavu o nekažnjavanju možete pronaći na mrežnim stranicama Studentskog centra Varaždin.

?>