SVEUČILIŠTE SJEVER

Studentski radio Pressedan i ove akademske godine godine će emitirati i to s početkom u ponedjeljak 27. studenog u 13 sati.

Raznoliki program i ove nas godine očekuje na radio Pressedanu. Svakog dana moći ćete slušati vijesti iz Hrvatske i svijeta, vremensku prognozu kao i servisne informacije. Kroz emisiju Kulturni Pressedan donosit ćemo vam najave izložbi, predstavljanje knjiga, koncerata, kazališnih predstava… Isto tako, svaki tjedan moći ćete saznati novosti iz svijeta filma, kino programe u Koprivnici i Varaždinu, recenzije i preporuke naših studenata što pogledati.

Veoma je bitno napomenuti kako će studenti donositi i Sveučilišne vijesti, napominje izvršni urednik Ivan Krznarić. To je emisija koja donosi vijesti iz pojedinih sveučilišnih odjela Sveučilišta Sjever. Naši reporteri donosit će male i velike priče o tome što se gdje radi, što je gdje važno, što je uspjelo ili nije uspjelo. Također, prenosit ćemo vijesti o planovima Uprave i pojedinih sveučilišnih centara.

Studentski radio pokriva gotovo sve – informativni, obrazovni i kulturni program. No, kako ruho novog radija ne bi bilo samo ozbiljno, pobrinut će se voditelji raznih zabavnih emisija.

Studenti nisu zanemarili niti ljubitelje sporta, pa će tako sportska rubrika pod nazivom Sportski korner jednom tjedno donositi pregled najaktualnijih rezultata utakmica u vikendu za nama, najave sportskih susreta te razgovore s trenerima i igračima stručnog stožera.

Radio Pressedan možete slušati na poveznici http://streaming.shoutcast.com/RadioPressedan.m3u !

Foto: Ivan Krznarić, Ana Brajdić
?>