Znanost i obrazovanje

Oduvijek te privlačio novinarski posao, imaš smisao za nanjušiti priču, oko za dobru fotografiju, želiš raditi intervjue s glazbenim facama, znaš odabrati sugovornike, voliš glazbu, pratiš zbivanja i novitete na glazbenoj sceni ili tek nešto o njoj želiš naučiti? Klubska scena te zove da se ovoga ljeta priključiš festival squadu koji partija i izvještava s festivala.

Koji god bio tvoj glazbeni đir imamo festival za tebe! Klubska scena izvještava s najboljih festivala, ali I partija  koji se održavaju uzduž i poprijeko jadranske obale i kontinenta u Hrvatskoj i regiji: Rave Bal, Hangar 303 – Šibenik, festivali na Martinskoj, Forestland, Moondance festival, Fresh Wave Festival, Crazy Island festival, Exit festival i drugi događaji koje možeš  pronaći u našem kalendaru. https://www.klubskascena.hr/kalendar

Pusti mašti na volju, na festivalima možeš raditi intervjue s poznatim glazbenicima, fotkati, napisati zanimljiv festivalski izvještaj ili samo kraću vijest. Priključi se našoj veseloj redakciji koja te ovoga ljeta vodi na nezaboravno putovanje na kojem ćeš naučiti više o novinarstvu i doživjeti nezaboravan provod na festivalima te open air partijima po tvom izboru.

[Klubskascena.hr je news portal osnovan 2001.g., posvećen je elektroničkoj plesnoj glazbi i generalno kulturi, kulturnim pokretima, događanjima na sceni i njenim akterima. Ažurno prati aktualna zbivanja na domaćoj, regionalnoj i svjetskoj razini. https://www.klubskascena.hr/]

Ako smo te zainteresirali javi nam se s par rečenica o tome zašto si baš ti idealan kandidat za naš festival squad i postani dio vesele ekipe portala Klubska scena:

Dora Androić, androiceva@gmail.com , 0911538015

?>