Studenti

KKC Pixel uz tipične studentske srijede uvodi i studentske večeri pa će se tako ove srijede, 13. studenoga 2019., održati turnir u društvenoj igri UNO s početkom u 21 sat.

Na studentskim večerima gledat će se filmovi, igrati društvene igre poput pikada, razne igre igraćim kartama i ostalim društvenim igrama. Uz sve to, postoji mogućnost organizacije radionica i tribina – po želji studenata.

Na prvoj studentskoj večeri igra se turnir u UNO-u. Svi smo barem jednom u životu igrali UNO stoga nema razloga da se ne pridružite! Jedina razlika je da se ove srijede igra za ozbiljno, a sva pravila bit će objašnjena u KKC Pixelu.

Razlog zašto uz studentske srijede partija postoje i studentske večeri je manjak aktivnosti za studente u gradu i smatramo da treba biti i aktivnosti za studente koji baš i ne vole partijanje – ponešto za svakoga. A što se osvoji na studentskim večerima koje će biti i natjecateljskog karaktera kao ova, može se iskoristiti i na studentskoj srijedi. Kome ne bi dobro došao start osvojene boce GIN-a? Plus inovacija – studentske srijede od prosinca će postati tematski partiji studentskih srijeda kojima se pruža prilika svima da osvoje nagrade i free cugu. – Dorotea Rosić (Mala Pokvarenica).

Kotizacija za turnir iznosi simboličnih 0 kuna, a pobjednik turnira nosi kući bocu GIN-a. Prijave: pojedinačno u inbox KKC Pixela.

Uz turnir prirema se chill playlista, prigodna za sve goste i natjecatelje. Da studenti ne dehidriraju, isključivo uz predočenje x-ice, može se popiti vrč bambusa (1l) za samo 25 kn isto kao litra vina i vode za 50 kn.

foto: KKC Pixel

?>