Info

Dr. sc. Majda Tafra Vlahović, nastavnica grupe predmeta na studiju Odnosa s javnošću, boravila je na Sveučilištu Ćirila i Metoda u Trnavi u Slovačkoj. Studentima dodiplomskih studija Fakulteta komunikacija masovnih medija održala je predavanje o organizacijskoj komunikaciji i etičkom poslovanju.

U Trnavi, koja je sveučilišni centar zapadnog dijela Slovačke, studira više od deset tisuća studenata, a trenutačno na Sveučilištu Ćirila i Metoda, u okviru ERASMUS razmjene borave, i troje studenata sa Sveučilišta Sjever.

Fakultet komunikacija masovnih medija je prije tri godine od Europske unije dobio vrijednu opremu, stoga sada ima vrhunski televizijski studio koji je opremljen bolje od većine profesionalnih TV studija u Slovačkoj. Studenti studio i opremu koriste za praksu brojnih predmeta vezanih uz televizijsku i videoprodukciju.

Iskustva boravka na Sveučilištu Ćirila i Metoda u Trnavi bit će izuzetno korisna u poboljšanju daljnjih nastavnih i znanstvenih procesa na Odjelu komunikologije i odnosa s javnošću, kao i na Sveučilištu Sjever.

?>