Featured

Donosimo privremene rezultate izbora za Studentski zbor Sveučilišta Sjever provedene jučer u Sveučilišnim centrima Varaždin i Koprivnica.

Kako doznajemo od predsjednika Studentskog zbora Hrvoja Seleca, izbori su protekli u redu, uz dobar odaziv studenata. Točni podatci o izlaznosti još nisu poznati, ali prema informacijama dobivenima od kolega koji su nadgledali glasovanje, izborima je pristupilo znatno više od propisanih 10 posto studenata.

Neobičan slučaj dogodio se na Odjelu za oblikovanje, multimediju i primjenu, gdje su čak tri drugoplasirane izborne liste dobile isti broj glasova, pa će se drugi predstavnik MOP-a birati na ponovljenim izborima 19. svibnja.

Odjel za sestrinstvo izabrao je samo jednu predstavnicu studenata jer druga lista nije dobila nijedan glas.

Podsjećamo, studenti preddiplomskih studija na ovim su izborima birali po dva predstavnika i njihove zamjenike, a studenti diplomskih studija po jednog predstavnika i zamjenika.

Privremeni rezultati izbora za Studentski zbor Sveučilišta Sjever

Odjel za ELEKTROTEHNIKU:

Za predstavnike studenata izabran je kandidat Ivan Ivičinec (zamjenik Ivan Prelec).

Odjel za MULTIMEDIJU, OBLIKOVANJE I PRIMJENU:

Za predstavnike studenata izabrana je kandidatkinja Ana Medvedec (zamjenica Marija Magdalena Čizmadija).

Izbor drugog predstavnika Odjela za multimediju, oblikovanje i primjenu provest će se na ponovljenim izborima 19. svibnja 2016. godine između kandidata koji su ostvarili jednak broj glasova – kandidatkinja Lucija Desabota (zamjenica Kristina Bolšec), kandidat Domagoj Butković (zamjenica Marija Balen), kandidat Boris Rubin (zamjenik Jurica Karlo Welina).

Odjel za STROJARSTVO:

Za predstavnike studenata izabrani su kandidati Martin Novački (zamjenik Željko Bezak) i Justina Jagić (zamjenik Zoran Majcen).

Odjel za GRADITELJSTVO:

Za predstavnike studenata izabrani su kandidati Antonio Novosel (zamjenik Nikola Tot) i Mihael Lukčić (zamjenica Lucija Kučina).

Odjel za TEHNIČKU I GOSPODARSKU LOGISTIKU:

Za predstavnike studenata izabrani su kandidati Hrvoje Kustić (zamjenica Iris Kralj) i Tajana Bocko (zamjenik Nino Lončar).

Odjel za BIOMEDICINSKE ZNANOSTI – studij SESTRINSTVO:

Za predstavnike studenata izabrana je kandidatkinja Marija Trupković (zamjenica Tajana Juriša).

Drugi predstavnik Odjela za biomedicinske znanosti nije izabran (kandidat nije dobio nijedan glas).

Odjel za POSLOVNU EKONOMIJU:

Za predstavnika studenata izabran je kandidat Davor Valent (zamjenica Lea Kuštelega).

Odjel za KOMUNIKOLOGIJU I ODNOSE S JAVNOSTIMA:

Za predstavnika studenata izabran je kandidat Višeslav Kirinić (zamjenica Paula Špoljarić)

Odjel za MEDIJSKI DIZAJN:

Za predstavnike studenata izabrani su kandidati Sven Rastovac (zamjenik Dan Ujević) i Nikola Heged (zamjenik Ivan Glasnović).

Odjel za NOVINARSTVO:

Za predstavnike studenata izabrane su kandidatkinje Nikolina Guja (zamjenica Chiara Čargonja) i Ida Balog (zamjenica Ivonna Combaj).

Odjel za POSLOVANJE I MENADŽMENT U MEDIJIMA:

Za predstavnike studenata izabrani su kandidati Magdalena Držaić (zamjenica Martina Kruljac) i Marko Kranjec (zamjenik Daniel Pandurić).

?>